31 dagen dankbaarheid

Misschien weet je het wel, hoe goed het is om dagelijks even stil te staan bij waar je dankbaar voor bent, bij wat er allemaal gewoon goed gaat. Maar waarschijnlijk vind je het ook lastig. Je hebt het druk met van alles, het schiet er zo maar weer bij in. Gedurende 31 dagen wil ik proberen jou weer back-on-track te krijgen.

Gratis en voor niets, zomaar, omdat ik uit eigen ervaring weet dat dankbaar zijn je écht goed doet!

Hierbij nodig ik je uit in mijn Mighty Network om gedurende 31 dagen dagelijks dankbaar te zijn. Je kunt elk moment instappen en het in je eigen tempo doen. Een Mighty Network kun je een beetje vergelijken met een besloten Facebook groep. Het enige dat je nodig hebt is pen, papier en maximaal 10 minuten per dag. Ik heb mijn best gedaan dit ook geschikt te maken om samen met je (klein)kinderen te doen.

Als je mee wilt doen klik dan op onderstaande knop. Je wordt dan naar mijn Mighty Network geleid. Om daadwerkelijk in mijn Mighty Network te komen dien je wel een (gratis) account aan te maken.

In oktober 2020 heb ik 31 dagen dankbaarheid live gedaan. Mocht je nog twijfelen, hieronder een aantal reacties van deelnemers:

 

 

“Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Elke morgen was ik erg nieuwsgierig wat het nieuwe onderwerp was en ook het lezen van de berichten van anderen vond ik erg leuk. Dank je wel, Hilda!”
 
“De 31 dagen dankbaarheid van Hilda waren verrassend. Elke dag een reminder krijgen om een moment stil te staan waar je dankbaar voor bent is heel behulpzaam. Elke dag wordt een nieuw onderwerp belicht door Hilda, het draagt bij aan het vergroten van je gevoel van dankbaarheid. Super dankbaar dat ik hieraan mee heb gedaan ❤️”
 
“Dit is enorm leuk om te doen. Het helpt je heel erg om op een positieve manier naar jezelf en het leven te kijken. Door de dankbaarheden in het portal delen krijg je meer inzichten en meer dankbaarheid. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden”
 
“Hilda heeft iets moois neer gezet in de 31 dagen dankbaarheid! Door het gebruik van goede foto’s, mooie beschrijvingen van de thema’s en de ruimte voor eigen invulling. Erg waardevol”
 
“Wow Hilda, dankjewel!! Ik ben het al aan het missen ☺️ Voelt zowaar wat onwennig dat het afgelopen is! Ik vond het echt ontzettend leuk om te doen. Super hoe je dit hebt aangepakt. Heb enorm genoten van je creativiteit. En ook de variatie. Je hebt het thema dankbaarheid breder getrokken dan ik van te voren had kunnen bedenken. Het maakte dat ik het met gemak kon volhouden. Zo leuk. Nogmaals dikke dankjewel!!! 😘🙏💖”