Over mij

Hallo! Welkom op mijn site, leuk dat je even komt kijken! Ik ben Hilda, moeder van 2 pubermeiden, theeleut, boekenwurm en dankbaarheids cheerleader. Verder houd ik van fotograferen, dansen en zingen, ben ik dol op bloemen, Instagram en chocola.

Het is mijn missie om jou in beweging te krijgen om jezelf en de wereld om jou heen krachtiger, positiever en liefdevoller te maken. Hierbij maak ik graag gebruik van de kracht van dankbaarheid en dankbaar zijn.

Ik wil een daymaker voor je zijn door liefde en bloemen in het rond te strooien en je van harte uitnodigen en inspireren hetzelfde te doen. En dat hoeft helemaal niet groots of ingewikkeld te zijn. Ik houd het juist graag dicht bij huis. Een warme kop thee, de zon die opkomt, het onkruid tussen de tegels, er is zoveel om dankbaar voor te zijn!
Een betere, mooiere en liefdevollere wereld, en dus ook een betere jij, begint bij jezelf, dat is mijn motto.

Ik schrijf over kleine dingen doen met grote liefde, ook wel de “tiny moments” en “tiny pleasures”. 

Ik schrijf over dankbaarheid, liefde en tijd voor jezelf.

Ik schrijf over bewuste keuzes maken.

En natuurlijk schrijf ik ook over wat mij bezig houdt. De boeken die ik lees, de wandelingen die ik maak en soms ook een ander onderwerp dat mijn aandacht heeft getrokken.

Soms schrijf ik een blog en soms ook gedichten, mijn Soulflowers. Het is mijn droom om mijn Soulflowers uit te geven in boekvorm!

 

Emflower yourself to Emflower others
Hilda

Mijn verhaal:
Liefde, wat is dat nu eigenlijk? Ik ben er naar op zoek geweest en heb mezelf binnenste buiten gekeerd om er achter te komen dat liefde heel veel aanwezig is, zelfs in hele kleine dingen of gebaren, als je je ervoor open wilt stellen. En dat het vooral belangrijk is om jezelf lief te hebben.

Mijn scheiding, en mijn ontdekkingsreis naar de liefde, hebben gezorgd voor een reset. Het was een zware en verdrietige reis waarbij ik bijna verzoop. Dagelijks dankbaar zijn voor wat er WEL goed was, WEL mooi was, wat er gewoon nog WEL was. Compassie met mezelf, compassie met de ander (hoe moeilijk soms ook!). Ik heb mijzelf weer terug gevonden en mogen ervaren dat kiezen vanuit liefde en dankbaar zijn twee enorm sterke en ook eenvoudige tools zijn om je krachtig, maar ook kwetsbaar en geliefd te voelen.

Nu eindelijk kan ik zeggen dat ik geloof in de liefde! En ik geloof ook dat wanneer je compassie hebt voor jezelf en voor de ander je dat enorm veel kracht geeft, je enorm veel brengt. En dat is waarom ik Emfloweryou heb neergezet, om liefde te delen. Liefde voor jezelf, liefde voor een ander, liefde voor je omgeving. En dat het liefst op een eenvoudige manier dicht bij huis.

Wil je mij nog beter leren kennen lees dan hier 25 random feitjes over mij 🙂 of check Emfloweryou op Instagram, Pinterest of Facebook.

Wanneer je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief ontvang je direct 5 tips om jouw gevoel van dankbaarheid een boost te geven. En wil je echt ervaren wat dankbaarheid met jou doet, kijk dan eens bij mijn “31 dagen dankbaarheid“.
Hier kun je elk moment mee beginnen, lekker in je eigen tempo.

 

 

met liefde,

Hilda Scheenstra