Mijn week… ( 24 – juni 2022)

Een wat anders dan anders week en dus misschien wel leuk om te delen, mijn week!

Best Kept Secret

Mijn week begon met 3 dagen Best Kept Secret, een festival bij Beekse Bergen. Heerlijk dat dit weer kan, ik houd ervan. Een festival waar ik nog niet eerder was geweest, een festival met voor mij eigenlijk allemaal onbekende bands. En daar moet je je gewoon even op instellen. Gelukkig waren de mannen die mee waren redelijk goed voorbereid en soms hebben we ons ook gewoon lekker laten verrassen.

Het was heerlijk zonnig weer en ook een super locatie. Aan het meer en in het bos. Foodtrucks, picknicktafels, lampjes, ik word daar oprecht erg blij van! Een super leuke en relaxte sfeer. Veel muziek geluisterd, leuke spontane gesprekken gehad, heerlijk gegeten, gedanst en ook veel gelachen. Ik kwam er vol energie vandaan en moest echt even afkicken. Ook was ik het hele weekend zo goed als offline. Dat beviel goed, heerlijk rustig. Ik merk dat ik het nog een beetje eng vind en ook nog niet zoveel zin heb om me weer meer online te gaan begeven.

Dorpsfeest

Ook deze week het dorpsfeest! Ik woon hier nu zo’n 17 jaar en nog nooit hebben we daar als straat aan meegedaan. Dit jaar voor het eerst wel en dat vind ik eigenlijk super leuk! We hebben twee keer geoefend voor de diverse onderdelen die op het programma staan. Erg leuk om de buren ook op deze manier te leren kennen, we hebben ook erg gelachen! Het doet me denken aan de dorpsfeesten in het Drentse dorp waar ik een tijdje heb gewoond. Mijn moeder deed mee aan de 6-kamp tot hilariteit van ons, mijn zussen en ik, en mijn vader. Maar eigenlijk super stoer! En als afsluiter Normaal in de tent, inclusief bier gooien, mooie herinneringen!

Hier zijn de onderdelen fierljeppen en de playbackshow ondertussen achter de rug, vanavond staat het ei-gooien op het programma. Heerlijk op zijn Fries 😉 . Zaterdag nog de 6-kamp. Daar hoop ik nog een bijdrage aan te kunnen leveren 😄, wanneer Corona geen roet in het eten gooit.

Aardbeien

De vader van mijn kinderen (ik vind “ex” zo’n vervelend woord) bracht nog een flinke emmer met aardbeien, heerlijk! Naast gewoon lekker opeten heb ik er ook aardbeienjam van gemaakt, 10 potten! In de kassen bij zijn bedrijf zijn nu ook de eerste komkommers klaar, de lekkerste die er zijn. Ik ben dankbaar dat ik mag delen in deze heerlijke overvloed!

Aardbeien

Ondertussen in de tuin

In de tuin is het een grote bloemenweelde. Vooral de pioenrozen zijn majesteus! Verder bloeit de vrouwenmantel en ook het Zeeuwse knoopje. In mijn laatste nieuwsbrief zat een bureaublad kalender met een foto van het Zeeuwse knoopje. Mocht je ook elke maand een nieuwe bureaubladkalander willen ontvangen, schrijf je dan hier in. Ook geniet ik van de grasweilandjes in mijn tuin waar ik het gras gewoon laat groeien en het kleine wilde bloemenweitje. In de groentetuin slaan de aardappels goed aan, heb ik nog spruitjes geplant en radijsjes gezaaid. De paksoi en de raapsteeltjes zijn klaar!

Pioenroos in eigen tuin

Hoe was jouw week?

p.s. de vorige “mijn week” vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *