Mijn week… (week 17 – april 2022)

Ik dacht dat het misschien wel eens leuk zou zijn om je zo nu en dan een kijkje in mijn leven te geven. Aan de hand van de fotoos op mijn telefoon die ik deze week maakte. Gecombineerd met wat mij bezig hield deze week. Verder kijkend dan de mooie plaatjes ;-). Mijn week dus! Week 17 van april 2022…

Mijn week (week 17 van april 2022)

Pittig weekje!

Mijn week was pittig! Soms staat het echte leven voor de deur en kom je in een soort overlevingsstand terecht. Overleven… zo voelde het een beetje, de afgelopen 1,5 week.
In dit geval zorgen over en zorgen voor mijn ouders. En het zoeken van mijn weg hierin. Verdriet, angst, frustratie, schuldgevoelens, het kwam allemaal langs! Gelukkig sta ik er niet alleen voor, maar doe ik het samen met mijn zusjes.

Ook ervaar ik veel liefde binnen mijn eigen kleine huishouden, samen met mijn meiden. Geluk zit hem vaak in de kleine momenten dicht bij huis. Ik deel er hieronder een paar.

Tuingeluk

Mijn fruitbomen staan prachtig te bloeien! De perenboom was er als eerste bij, maar nu staan ook de appelbomen prachtig te bloeien! Bij de voordeur staat een sierappel met mooie donker roze bloesem. Heerlijk feestelijk ook in combinatie met de vlag die uitging op Koningsdag. Vorige week schreef ik een paar Haiku bij mijn bloesem fotoos, je vindt ze hier.

Ook ontdekte ik tijdens het grasmaaien dat er wat pinksterbloemen onderweg waren. Ik ben er met grasmaaier Gijs omheen gelopen en kijk ze nu eens prachtig bloeien!

Pasen

Pasen vierden mijn meiden bij hun vader. Ze genoten van een gezellige paasbrunch met de familie. Maar mijn jongste dochter en ik bedachten dat we een week later nog best nóg een keertje Pasen konden vieren. We hadden nog genoeg paaskoekjes en paaseitjes in huis en zelfs nog een paasbrood! Ik maakte een ontbijttaartje waaraan ik per ongeluk smeerkaas i.p.v. zuivelspread toevoegde. Ik vond het wel wat vreemd ja, maar heb er niet heel lang bij stil gestaan. De smaak was ook nog best ok. Een paar dagen later vond ik het bakje zuivelspread alsnog in de koelkast. Ja hoor, ook hier gaan dingen mis! We hebben er wel erg om kunnen lachen!

Mijn week 17 - april 2022: Eitjes

Nog meer liefde

Tijdens een wandeling met mijn schoonmoeder kwamen we zoveel madeliefjes tegen, net kleine zonnetjes! Daar word je toch instant vrolijk van!

Van de buren kreeg ik een doosje krielkip eitjes, zo lief! En ik vond nog de liefde in een zakje met krieltjes waarmee ik een heerlijke traybake maakte voor een gezellig etentje met een vriendin en haar meiden. Een echt meidenavondje waarin de nog “jonge” meiden spelletjes deden en de wat oudere meiden even lekker hebben bijgekletst 🙂

Mijn week was best pittig dus, maar ook met heel veel om dankbaar voor te zijn!

En…. hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Martina schreef:

  Lieve Hilda, dank voor je mooie inkijkje in je week.
  Ik heb genoten van de Haiku’s bij de bloesems.
  Mooie dingen gedaan en pittige.
  Mijn respect verdien je!
  Liefs van mij. Martina
  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *