Zo kan het ook…

Een Random Act of Kindness op Vinted. Over hoe je van de verkoop van een boek op Vinted een feestje kunt maken. Tenminste voor mij. Zo kan het ook dus…

De laatste tijd heb ik een aantal boeken gekocht via Vinted. Vinted begint mijn smaak wat te herkennen en dus komen er elke keer wanneer ik Vinted open mooie suggesties voorbij… Nu open ik Vinted niet zo heel vaak, maar gevaarlijk is dit dus wel 😄

Het boek…

En zo kwam het boek “Daar waar de rivierkreeften zingen” voorbij. En dat boek, daar had ik al een aantal keer goede berichten over gehoord. Mijn interesse was gewekt. Nu heb ik niet direct dat boek uit de aanbevelingen gekocht, maar heb even op het boek zelf gezocht om te kijken wat nog meer op stond. Bijzonder aan dit boek is dat het in meerdere kleuren te verkrijgen is. En nee, dat heeft niets te maken met de taal waarin het boek is uitgegeven. Gewoon in het Nederlands is dit boek in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Ik heb gewoon het boek met de laagste prijs aangeklikt, zo ben ik dan ook wel weer 😁, de mintgroene variant… Het boek zag er goed uit en er stond nog een opmerking bij dat hij, de verkoper, het had gelezen met zijn boekenclub en dat het een aanrader was. Verder nog een verwijzing naar Aldo Leopold, iets waarnaar in het boek verwezen wordt.

Zo kan het ook... Een random act of kindness op Vinted

Het contact…

Ben verder niet in onderhandeling gegaan en heb gewoon op de “kopen” knop gedrukt. Al snel ontving ik een berichtje van de verkoper dat ik een hele mooie keuze had gemaakt. Leuk, zo’n berichtje en blijkbaar een echte boekenliefhebber. Ik hou ervan! Al na twee dagen kon ik mijn boek ophalen. Het boek zag er nog als nieuw uit. Een bedankje, dat ik eigenlijk altijd stuur wanneer ik mijn aankoop in goede staat heb ontvangen, stuurde ik ook deze keer.

En ik kreeg ik nog een leuke reactie terug. Niet alleen wenste hij me veel leesplezier, maar hij stuurde me ook nog 2 linkjes van filmpjes die hij me aanraadde om te kijken.

Weet je, ik word hier enorm blij van! Iemand die met liefde zijn boek verkoopt. En zo moeilijk is het ook helemaal niet! Ik ga eens kijken of ik er ook zo’n feestje van kan maken wanneer ik een boek via Vinted ga verkopen. Kleine moeite, groot plezier 😊

Wat ik van het boek vind zal ik in een boekenupdate vertellen. Ik moet nog in het boek beginnen… 😉 Mjin laatste boekenupdate vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *