Mijn Zweden Haiku’s

Zoals je misschien op mijn Facebookpagina en op Instagram voorbij hebt zien komen ben ik enorm geïnspireerd door Jonna Jinton. Ze woont in het noorden van Zweden in een klein dorpje omringd door prachtige natuur. Haar foto’s (Instagram) en videoos en vlogs op YouTube zijn prachtig! Ik woon niet in Zweden, maar hoe zou ik toch dat stukje Zweden kunnen creëren in mijn eigen leven? Ik begon foto’s te nemen en te delen met mijn vriendin met als tekst “mijn Zweden van vandaag”.

Afgelopen week bedacht ik dat ik dit best op Instagram kan delen (in mijn stories). Hiervoor heb ik zelfs 2 hashtags verzonnen! #myswedenoftheday #myswedeninholland  Ik hoop ook anderen hiermee te inspireren om naar buiten te gaan en de natuur in je eigen omgeving meer te waarderen. Spread the word zou ik zeggen! En tag mij als je dat leuk vindt!

En als er dan bij mij een balletje gaat rollen dan rolt er meer….  😊 Mijn Zweden foto’s leveren natuurlijk ook mooi materiaal voor het schrijven van een haiku. Hieronder deel ik 3 van mijn Zweden foto’s met de haiku die ik er bij schreef.

In mijn vorige Soulflower deelde ik 3 herfst haiku’s!

Mijn Zweden Haikus - Sprookje

Een sprookjeswereld
Alsof er nu elk moment
Een engel langs komt


Mijn Zweden Haikus - Weerspiegeling

Ondergaande zon
Een mooie weerspiegeling
Rimpelloos water


Mijn Zweden Haikus - Water

Oneindig water
Ik adem in en uit
Zucht van verlichting

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *