Winter Mindwondering – Winter wandeling

Wanneer het buiten donker, koud en misschien ook wel nat is, is het eens stuk lastiger om naar buiten te gaan voor een wandeling. En toch is dat ook in de winter wel verstandig om te doen. Het helpt echt wanneer je misschien een beetje in een winterdipje zit. In deze eerste uitnodiging voor Winter Mindwondering wil ik je daarom uitnodigen voor een Winter wandeling.

Winter Mindwondering - Winter Wandeling

Wat gaan we doen?

Dus kleed je lekker aan en ga naar buiten voor een winterse wandeling! Loop een blokje door je wijk, door het park, door het bos of door de landerijen. Waarschijnlijk kom je maar weinig mensen tegen. Geniet van de rust, de stilte en de zachte kleuren.

Overweeg ook eens te gaan wandelen bij zonsopkomst. In de winter hoef je er niet eens zo vroeg voor op te staan. Magie gegarandeerd!

Neem je camera of telefoon mee. Als je echt mindful wilt wandelen kun je natuurlijk de data van je telefoon gewoon uitzetten 🙂
Als opdracht geef ik je mee een paar foto’s te maken van dingen die je opvallen of mooi vindt (voor een latere opdracht). Kijk naar boven, ga door je knieën. Verwonder je!

Als je weer thuis komt in je warme huis, wees dan trots op jezelf. Je hebt het gedaan!


Zie hier voor de bijbehorende Reels op Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *